tisdag, juli 11, 2006

Himlen

Har spenderat de senaste dagarna på en konferens, som avslutas ikväll. Det har berättats massor om himlen. Det har varit fantastiskt. Men man kan helt klart säga: Det finns så mycket mer. Mer mer mer mer mer mer. Jag vill besöka himlen - idag! Det finns antagligen en massa andra människor som besöker himlen idag. Jag vill hemskt gärna vara ibland dem.

En gång när Shawn var i himlen var han i tronrummet och fick vara inför Gud tillsammans med många andra, ungefär 400 st, och mer än hälften var barn. Alla dessa var besökare. En av dem träffade han första gången där, men träffade honom igen - på jorden - två veckor senare, och de båda kände igen varandra. Idag har han träffat fyra till - fyra barn, och de kände igen honom och han kände igen dem.

En gång var han inför Jesu domstol och där fanns avdelningar som delade in människor efter vilket ärende de hade att framföra. Shawn var bland dem som hade blivit legalt aborterade i USA, och där fanns ungefär 2 miljoner människor. Det var alltså bara en liten liten avdelning av alla som fanns där. Människorna framförde sina fall i munnen på varandra och det var för mycket för Shawn att höra på, så han bad att det skulle sluta, att han skulle slippa. Då tystnade alla utom en 18-årig flicka (de andra fortsatte men Shawn kunde bara höra henne). Hon beklagade vad som hänt henne - att Satan hade tagit hennes liv på jorden ifrån henne (hon anklagade ingen människa, bara Satan). Hon skulle leda lovsång i sin församling och det låg en sån smörjelse över henne. Men hon bad att hon skulle få rättvisa genom att hennes gåva gick till någon annan istället och hon pekade ner på sin lillasyster och det gick en ljuslåga ner och träffade henne och hon fick denna gåva.

Lite senare berättade Shawn om detta på ett möte. Efter mötet kom en kvinna fram till henne och grät och sa att hon gjort abort och hon frågade hur länge sen detta inträffat. Två år sen svarade Shawn. Då sa hon att det måste ha varit hennes dotter, men Shawn trodde inte på henne. Han sa att det var fint, men att det som han sett säkert inte var verkligt utan bara ett exempel. Men kvinnan sa åt honom att komma och träffa hennes yngre dotter och när Shawn fick se henne kände han igen henne och visste att det var hennes storasyster han träffat i himlen. Lillasystern berättade om en kväll för två år sen när hon knäböjt vid sin säng och bett Gud om att få sjunga och leda lovsång och det kom starkt ljus som slog henne ovanifrån. Dagen efter hade hon lett lovsången i sin cellgrupp och vid den tiden, när hon träffade Shawn, hade hon börjat leda lovsången i sin församling.

Det här var ungefär 1% av allt otroligt jag fått berättat för mig.

Jag har nämnt Akiane någon gång förut. Hon kom till himlen första gången när hon var 4. Hennes ateistiska föräldrar gjorde ett tag en hel del för att få slut på det som hände i hennes liv, men efter ett tag blev de så klart kristna. Akiane målar extremt otroliga tavlor. Hon hör till de bästa konstnärerna i världen. Idag är hon 11 år, och lägger minst 40 timmar på varje målning. Hennes Jesusmålning är målad med en teknik som gör att desto längre bort från målningen man står desto äldre ser Jesus ut. När man står nära ser han ut som 20. När man står längre bort ser han ut som 30.

Inga kommentarer: