torsdag, september 08, 2011

Torsdag

Den här natten har Rut saknat nappen lite mer. Det tog 45 min innan hon somnade igår och sen vaknade hon vid halv sex och saknade sin napp. Hon accepterar fortfarande att den är borta men hon är lite ledsen och har svårt att komma till ro på natten. Hon lär vara lite trött idag men det lär väl förhoppningsvis gå bättre kommande natt. Känner mig lite elak, men nån gång måste ju nappen försvinna. Sen så har det blivit lite utrymme till prat och tröst istället. Det är bra att lära sig att bli tröstad av en människa istället för en napp. Jag la mig inne hos Rut imorse så vilade vi tillsammans. Mysigt.

Jag har sovit riktigt dåligt i några nätter också. Har ont i mina höfter och klarar inte av att ligga kvar i sängen framåt morgonen (4-tiden) trots att jag är trött. Den här veckan blev riktigt jobbig. Det blir extra tungt när man har förhoppningar på att det ska utveckla sig till det bättre och så blir det tvärtom.

Idag ska jag träffa min hjärtläkare. Ska bland annat be honom om en remiss till Smärtkliniken. Jag och min sjukgymnast kom fram till att det vore det bästa.

1 kommentar:

MsSophie sa...

Vilken fin blogg du har!

/MsSophie
http://www.improveme.se/mssophie