onsdag, mars 28, 2012

Dessa dagar

De senaste dagarna har varit rätt så blä. Har varit ledsen, sur, stressad, trött, sett stjärnor för ögonen och varit andfådd. Har sovit mycket och inte haft något spjung i kroppen. Ja, alltså, har fått masa den fram, så trist, när man vill en massa. Man får bara hoppas och tro att vila löser det och att orken återvänder snart.

Är så glad att Martin bara har två arbetsdagar kvar och att han kan pyssla om mig och Rut sen, och att vi får vara tillsammans. Sen får vi se vad som händer, men får han ett nytt jobb får det vara ett med bättre tider!

Dagens prio nr 1 var att gå en promenad och resten av alla bra-att-göra-saker struntade jag i. Försökte vila så mycket som möjligt. Kör på samma tema torsdag och fredag också och satsar på att vara en supermama lagom till fredag kväll. Yes!


För övrigt har jag kommit fram till vad barn nr tre ska heta (nr två är redan klart sen länge). Kanske ska ta en sak i taget. Haha! Man vill ju ha ett barn för varje underbart namn man fastnar för. Nog är väl allt annat helt oviktigt!? ;-)

Inga kommentarer: