tisdag, mars 20, 2012

Ultraljudet och läkarbesöket

Det var så klart helt fantastiskt att få se bebisen i magen. Det är ju så sött att se händer och fötter och ansiktet. Sen ägnas det mycket tid åt att studera allt annat och det är inte lika spännande men man njuter av varje sekund ändå. Allt såg bra ut och vi fick en bra bild av vad det är för kön också. Berättar kanske om ett tag. :)

Träffade en bra läkare där på Specialistmödravården också. Ska träffa honom igen när jag är i vecka 24. Känns skönt att det inte är för länge tills dess. I och med att jag mår sämre nu än när jag var gravid med Rut så tar jag lite en vecka i taget. Det är svårt att överblicka hela graviditeten. Hade aldrig vågat ge mig in på detta om det inte var för att jag tror att Gud kommer hjälpa mig igenom det här. Jesus sa: "Oroa er inte för morgondagen". Han ville få oss att sätta vår förtröstan till Gud och inte till oss själva. Visst bör vi ta ansvar för vår framtid men vissa saker kan vi faktiskt inte råda över och då blir det bara dumt att oroa sig. Det hjälper oss inte. Men det är så underbart att få tro att det finns en Gud som kan råda över vår morgondag. Då kan jag leva i nuet i det som jag inte kan påverka, för han tar hand om imorgon och alla andra dagar. Vi får göra det vi kan göra, så får Gud göra det vi inte kan göra.

Planen lutar åt kejsarsnitt i vecka 38, men jag ska ju komma på en del till besök så det finns gott om tid att detaljplanera och sätta datum senare. Det beräknade förlossningsdatum vi fick från ultraljudet blev 17e augusti.

Var tvungen att ta någon slags glad segerbild inne på toaletten efter ultraljudet. Hihi.


3 kommentarer:

Ellen sa...

Härligt! Vad mysigt! Lycka till. Gud är trofast.

fyrbyfrun sa...

Modiga, vackra du!

Theresia sa...

Tack fina vänner! =)