onsdag, april 04, 2012

Min lyxiga förmiddag

Rut är på förskolan och Martin är hemma och städar. Vi får ha henne upp till 20 timmar på förskolan när Martin är arbetslös. Riktigt så mycket kommer hon inte vara där men just nu är det i alla fall skönt att kunna ta igen en massa. Något vi passar på att ta igen förutom att städa är att skratta tillsammans. Åh, vad kul det är med lite vardagstid med bara Martin. Han är världens roligaste. Underbart att få ha lite kompistid tillsammans.

Jag blev i alla fall så sugen på en macka så jag googlade snabbt bröd lchf och hittade ett väldigt fiffigt recept och det blev väldigt gott. Man bara rör ihop ägg, mandelmjöl, lite salt och lite smör och kör i mikron 2 min. Sen fick det svalna lite på balkongen. Mandelmjölet köper jag färdigmalet på Lidl men man kan ju mala själv också.



Och när jag satt och njöt av min supergoda macka fick jag ett så fint vykort av min vän Helena. Hon är så bra på att välja enkla men vackra vykort som man blir glad av. Jag har tänkt en hel del sista halvåret på att jag verkligen vill börja bli bättre på att skicka vykort till folk, tänk vad uppskattat det är! Än har jag inte kommit till skott men kanske snart.


2 kommentarer:

Helena sa...

Och kortet kom lite sent för Joseph blev så förtjust i det så han ville ha det på sitt rum och jag fick smuggla ut det.

Theresia sa...

Hahaha vad kul!!! Tack Helena!!!