söndag, december 30, 2012

Nu är vi hemma

Och jag känner mig så lat. Orkar inte ta tag i någonting. Nå nå.

Nu känns i alla fall allt julpynt inte sådär mysigt längre. Nästa år ska jag försöka pynta och få fram allt ännu tidigare. Under hela december före jul så njuter man ju verkligen av allt juligt. Men sen efter jul så blir det fort "gammalt". Och så smälter all snö bort också. Trist och inte alls juligt.


Under de tre nätterna vi sovit borta har vi förresten avvant Knut från att äta på nätterna så nu vill han inte ha frukost förrän bortåt halv 9. Än så länge har vi behövt söva om honom några gånger också under natten men det blir lättare natt för natt. Ofta räcker det att bara ge honom nappen och ändra hans ställning så sover han vidare.

Det var så mysigt när jag la ner honom i hans säng igår kväll. Han tittade till lite när jag la ner honom men såg så nöjd ut över att få vara i sin säng och han la sig så gott till rätta och sov. Sömnkvaliteten ökar nog bara på nu när han inte behöver äta på natten.

Han har ökat på så bra i vikt också så han klarar sig utmärkt på att bara äta på dagen. Och imorgon är han fem månader min lilla Knuttis.

1 kommentar:

ryskadockor sa...

Vad härligt att ni kommer in i rutiner med Knut! :)
Jag kommer nog att ha mitt julpynt fram till 7/1...då firar man Rysk Jul i Ryssland... :)
Ha en fin kväll!
Gott Nytt År önskar jag dig och din fina familj!
Kram <3