tisdag, januari 29, 2013

Sov söttJag tyckte det var så roligt den här gången när Knut somnat i sin stol. Han hade nämligen suttit där ett tag och tittat och väntat på att vi andra skulle bli klara. Rut och jag satte på hårtorken och blåste våra hår lite i sista stund, och då somnade han på en sekund. Han är verkligen uppmärksam på olika slags ljud. Vissa ljud somnar han av, och andra ljud tycker han är roliga. Det märks att han tycker om fin musik också.

Idag är det så lugnt och stilla hemma, och Knut firar det hela med att sova hela förmiddagen. Skönt för både honom och mig. Han har gnällt till lite ett par gånger men snabbt somnat om. Han är verkligen van att bli väckt av olika ljud på dagarna. Skönt att han får sova i fred nu.

På natten har vi fått in bra rutiner som satt sig nu. Vi matar honom och lägger honom 20.00. Sen sover han till 6.00 och äter då. Ibland kan han vakna till en eller ett par gånger på natten och då brukar vi vända på honom så sover han vidare. Ibland vaknar han vid 5 och är lite gnällig men numera somnar han alltid om av sig själv. Sen vaknar han som en klocka vid 6-tiden och vill ha mat fort. :-)

Inga kommentarer: