måndag, april 14, 2008

Jag köpte en byrå på blocket. Jag kom ju på att vi behövde utrymme för bebisens kläder. Idag fick jag byrån hemlevererad av DHL! Kan det bli bättre?

Martin och jag fick mycket tid för varandra i helgen. Det har varit så mycket på sistone så vi har inte hunnit med varandra alls så mycket som det behövs. Igår låg jag och småsov ett tag i Martins famn, hud mot hud. När hände det sist? Jättelänge sen... Jag förstår att bebisar gillar hud-mot-hud-känslan. Det ger massor med trygghet!

Jag var väldigt trött igår och hade väldigt ont så vi låg i sängen och kollade på två avsnitt av Så ska det låta. Mycket bra program! Nu följer jag tre tv-program utan att ha en tv - Så ska det låta, Barnmorskorna och Klass 9A. Alla rekommenderas varmt! :)

Och nu kommer Martin komma hem innan 5 istället för innan 7 efter jobbet varje dag, antagligen fram till semestern. Det innebär också mera tid. Åh vad bra!

Och så löser jag korsord...

3 kommentarer:

Andrea sa...

Åh, Underbar, så fint att få läsa lite om ditt liv nu. Ler lite åt att jag också följer TV-program utan att ha en TV. Klass 9A och Barnmorskorna. :) *krama*

Servidores sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.

Margareta sa...

Fin byrå!