tisdag, juni 17, 2008

Bestyr


Nu har vi allt vi "behöver" inför bebisens ankomst. Behöver och behöver... tror vi har mer än vad man behöver. Drömde att jag och Martin hade blivit fängslade och skulle sitta inlåsta i en fängelsehåla i ett fängelse på en ö nånstans, och jag skulle föda barn där. Det skulle nog bli lite besvärligt, men det hade nog gått det också på nåt sätt. Jag blev glad när jag vaknade och kände att jag var i min egen säng ändå.

Bror Daniel med son Kalle kom och lämnade en massa saker här idag. Det var en massa verkligen och jag har ägnat hela eftermiddagen åt att gå igenom det. Det kom t ex en vagga som nu är uppställd och bäddad. Och jag har fyllt hela bebis-byrån med kläder och det är ändå en massa över i större storlekar. Och så var det en massa mer... leksaker, badbalja. Vi har det bra!

Jag tittar på allt som går att titta på på SVT Play. Största tipset just nu är Dokumentären Palace Hotel. Den handlar om 94-åriga hotelldirektören Maja som i helt egen regi driver sitt hotell i Hultsfred med 15 rum och 44 bäddar. Kärleken till gästerna driver henne - och oviljan att vara ensam. Helt fantastiskt roligt att titta på.

Nu är jag i vecka 36. På gravid.se står det: "Det finns forskning som tyder på att barnet själv producerar hormoner vilket signalerar att det är för trångt och det leder till start av värkar." Jag vill inte vänta 6 veckor till! Max 4, okej?

3 kommentarer:

Katarina sa...

Åh... vad gulligt! :) Ja, hoppas att bebisen har lite bråttom. Å vill träffa mamma o pappa snabbt. Så att du inte behöver gå över tiden. Men hur har det varit med dina föräldrar o syskon? Jag har ju inte riktigt koll på sånt här, men kan inte det vara genetiskt på något sätt? Krama

Theresia sa...

Syster Kristina har gått över 19,17 och 12 dagar med sina... :( Mamma gick över en vecka med första, sen var det lite olika. Jag kom när jag skulle.

Katarina sa...

Ojoj... Äh. Det är kanske helt individuellt och inte alls genetiskt... :) (Man kan ju alltid spekulera i alla fall.)