söndag, oktober 09, 2011

Min blogg är tillfälligt(?) en virkningsblogg

Idag är det kallt. Har just kastat ner vantar och mössor från balkongen ner till Martin och Rut som är ute och leker. Det är skönt med en balkong. Vi har kastat ner saker till varandra där massor med gånger.

Man har sina perioder. Jag kan tycka att det är ganska ansträngande att virka flera timmar men jag gillar att vara enkelspårig och fortsätta med samma sak länge. Jag kände mig lite trött på att virka när boleron äntligen var klar, men det blev en liten väska virkad under dagen igår ändå.


Rut blev jätteglad när hon fick den imorse. Ruts lekar går ofta ut på att plocka ner saker i olika väskor och påsar, så den här väskan blev också snabbt fylld, bland annat med en apa.


Ska också visa upp en "Pippi" jag och Rut virkat till farbror Johan.

Johan fyllde år i torsdags och i och  med att jag hållt på med mina virkningar ville Rut verkligen att Johan skulle få något virkat. Hon försökte virka en väst till honom men det gick ju inte riktigt. Så jag ville hjälpa henne och kom med förslag på vantar eller ett armband eller kanske ett pannband. Jag virkade ihop ett armband men det dög absolut inte tyckte Rut.

"Vad ska vi virka då?" frågade jag.

"Pippi!"

Oj, hur ska jag klara av det tänkte jag. Men det gick. Rut har hjälpt till att klippa av trådar här och där. Sen var hon överlycklig när hon fick överlämna sin present.


1 kommentar:

irene larsson sa...

Hej! Vill du dela med dig av beskrivningen på den fina randiga väskan?
Mvh Irene