fredag, november 25, 2011

Lussebullar

Det är roligt det här med ork. För ett par år sen när jag var mer "ny" i min sjukdom så undrade jag om jag över huvud taget skulle vilja städa, laga mat m.m. om jag hade ork. Det var svårt att skilja på att inte ha ork och att inte ha lust.

Men med tiden har jag märkt att det för det mesta blir en väldigt fart så fort det kommer lite ork. Med ork kommer verkligen inspiration och man VILL och har all lust i världen. Ikväll kom det en pust av mer ork och trots att jag är för svag för att ens stå upp utan besvär så ville jag baka lussebullar. :)
Det är en sån fröjd att baka med Rut. Jag kom på att vi inte skulle hinna baka klart innan läggdags så jag lovade Rut en lussebulle till frukost. Har fått ha henne och Martin hemma idag och igår för hon har varit febrig. Mysigt. Glad första advent på dig!

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Vilka fina lussebullar ni bakat.
Hoppas Rut mår bättre nu.
Vill önska er också en fin 1:a advent.
Kram från oss alla!

Anonym sa...

Så fina bullar ni gjort! Det bästa som finns, att komma ihåg alla julbak man haft med sina barn! Så härligt att du tar upp traditionen och bakar med lilla Rut!
kram från MOR

Bodypalace sa...

Inspirerande! Måste ta och sätta fart att baka ett gäng nu tror jag. Saffran är ju billigt nu ju. Saffransbullarna med mandelmassa är ju bara såååå goooda =)