onsdag, februari 22, 2012

Gravid

Ja, så är det. En liten, liten person växer där inne i magen. Och vi är så glada och förväntansfulla!

Den här veckan har jag och Martin varit så ivriga att få berätta för hela världen. Det är lustigt, för jag tror att för bara en vecka sen så kändes det som att vi kunde gott vänta flera veckor till. Men nu har det varit så roligt att berätta hit och dit. Våra allra närmsta har vetat om det sen ett tag tillbaka också.

Det roligaste var att berätta för pappa. Jag var nog lite orolig hur han skulle reagera, med tanke på att jag är sjuk, men han brast ut i glädje och tårar. Min fina pappa!

Och nu är ju det här min andra graviditet men jag tycker den är lika spännande som den första. Är lika engagerad i vad som händer varje vecka, men så har jag väl också tid att låta detta uppta min värld. På ett sätt förstår man nu ännu mer vilket mirakel det är. Tänk vad vi fick förra gången - en Rut, så mycket mer underbar än man kunde drömma om, och likadant kommer det bli nu. Välkommen, du, mer underbar än vi kan drömma om!

Är nu i vecka 14, då ser bebisar ut så här ungefär:


Den bör komma ut i slutet av augusti.

Och ja, vi berättade nyheten för Rut också i måndags. Hon är en så enormt fin omsorgsfull liten person som redan pratar om hur det ska bli när hon ska gifta sig och få egna bebisar. Det första hon sa när hon förstod att det var på riktigt var:

"Om den gråter så kan jag trösta den!"

Hon tror, eller vill, också att det ska vara en tjej. Hon tycker den är söt. Och så tror hon att den kommer tycka om henne. Så klart den kommer! Rut kommer bli en helt underbar storasyster!

6 kommentarer:

Åke sa...

Jag gråter nästan nu oxå när jag läser vad du skriver Th!

lisa sa...

Underbart!

Emmy sa...

Åh så fantastiskt roligt!!!
Krokodiltårar här.
stort grattis till er.
<3

Jennys gömma sa...

Kul att du hittade en vaxduk! Ännnu roligare att du väntar en liten! :) kram Jenny

Elisabet Svahn sa...

Vilka fantastiska nyheter!! Kramar!

Sofia HM sa...

Fiiina du/ni - GRATTIS! Så underbart! :-D Är så lycklig för eran skull <3 *kramar*