måndag, maj 14, 2012

Bättre idag

Idag har jag mått mycket bättre, men har också varit lös i magen. Det är jag aldrig av mig själv bara men för mycket järn sätter magen ur balans. Nu håller jag mig borta från vitamintabletter.

Jag blir verkligen så lycklig när jag är lite piggare och kan piffla med ett och annat. Idag har vi rensat lite i klädkammaren och fixat med några saker som behövde komma i ordning inför bebisens ankomst. Och så har jag lagat god mat. Grymmarns goda fiskgratängen till lunch och entrecote till middag. Mums! I helgen har vi typ ätit köttbullar från Findus.

Vilka stora bebismagar jag såg idag på Specialistmödravården. Hoppas det var tvillingmammor för sådär stor mage vill jag inte få. Tycker den jag har nu börjar bli lite jobbig när jag ska sova.

Jag fick väl inte ut så mycket av läkarbesöket mer än att läkaren känns trygg och trevlig. Han gjorde ett snabbt ultraljud också och allt såg bra ut. Och nu var det andra gången som en snopp kunde bevittnas så nu berättar jag, det blir en pojke! Det är så fantastiskt roligt! Namnet är faktiskt bestämt sen långt innan jag blev gravid men det håller vi hemligt tills han kommit ut.

Nästa besök blir om fem veckor i vecka 32. Då ska vi planera kejsarsnittet.

Inspirationen till fiskgratängen fick jag förresten från Johannas LCHF-blogg (men jag tog ett baconpaket till tre torskfiléer). Gillar verkligen Johannas recept. De brukar vara ganska enkla och falla mig precis i smaken.2 kommentarer:

ryskadockor sa...

Härligt att mår bättre! Visst är det en skön känsla man får när man rensat och städat hemma! :)
Ha en fin dag!
Kram
//Lana

martina sa...

mums vad gott det där ser ut!!!

ps, kollat in min video? om inte kika gärna in på min blogg där den finns! Jag tävlar om att bli stockholms nästa artist och om två dagar (21/5) behöver jag just din röst!! skulle bli superduperglad:D kram!