måndag, maj 21, 2012

Solig dag med Matilda

Min vän Matilda och hennes Natanael kom och hälsade på oss idag. Det var nästan hundra år sen vi sågs, så det var så härligt att de kom. Vi åkte till Djäkneberget och lekte och pratade ett tag. Natanael och Rut plockade blommor som de kastade i vattnet.


Sen grillade vi hamburgare hemma och lekte och pratade mer.

Jag var verkligen trött efteråt men jag känner mig ändå så glad över dagens upptåg och att jag orkar så mycket som jag gör. Jag har fått så mycket mer ork. Ska bli så spännande att se hur jag mår efter bebisen kommit ut.

5 kommentarer:

ROXANNA - Kamp efter Cancern sa...

kloka ord :)
ha en bra dag

martina sa...

Hej fina du! skulle bli oerhört glad och tacksam om du ville rösta fram mig som stockholms nästa stora artist! mitt bidrag heter: STOCKHOLM I MITT HJÄRTA - MARTINA AHLMARK och är nmr. 5 på listan! För att komma till röstningen kika in på min blogg eller besök länken nedanför efter pilen! tusen tusen tack i förväg! :D ->>> http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4310&artikel=5116039 <----

Queen of Kammebornia sa...

Det låter som en fin dag! Natanael är ett så fint namn tycker jag, min mormors pappa hette det och han kallades alltid för Nalle :)

Monia - mamma till Tuvalie sa...

Missa inte bloggvärldens fetaste goodiebagtävling hos mig! Sponsrade priser värda över FEMTON TUSEN kronor! =) Här hittar du den:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

ryskadockor sa...

Vilken fin och solig bild! :)
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana