torsdag, maj 31, 2012

Sömnig

När jag var gravid med Rut var jag otroligt trött och jag sov massor. Sen i sjunde månaden när jag blev sjuk(are) och min hjärtsjukdom upptäcktes så ändrades det. Mina andningssvårigheter höll mig vaken och jag kunde bara sova väldigt lite. Då var jag väldigt trött, men sällan sömnig.

Så, det är en skillnad mellan att vara trött och att vara sömnig. För mig är sömnighet en positiv känsla som jag kopplar till hälsa. Sömnighet har varit ett tecken på att jag andas bra och mår så pass bra att jag kan sova, eller åtminstone vila ordentligt.

Sen igår morse har jag varit galet sömnig. Det känns positivt, men man vill ju också vakna till någon gång. Martin var också trött igår kväll så vi gick och la oss strax efter åtta. Sen gick jag upp halv åtta imorse. Jag sov ju knappast effektivt hela den tiden, men mycket vila fick jag. Men jag är fortfarande sömnig. Har vilat lite på förmiddagen och får väl göra det igen en stund på eftermiddagen. Förr eller senare ska jag nog vakna - förhoppningsvis bara för att jag har vilat mycket.

1 kommentar:

ryskadockor sa...

jag har också varit jättesömning första delen av graviditeten med mitt andra barn...
Ha en toppen dag! Sov ut ordentligt! :)
kram
//Lana