tisdag, juni 19, 2012

Träning och ork

De senaste veckorna har jag haft lite för mycket att göra. Det har resulterat i mindre och mindre träning och så vill jag verkligen inte ha det. Om jag kan träna kan jag förbättra min ork och det känns som prio 1 just nu. Sen finns det alltid saker man inte kan prioritera bort, som familjen. Så nu har jag försökt bli lite mer av en egoist, tänka på mig själv först och säja nej till fler saker. Man vill inte behöva välja mellan vänner och träning men nu ser livet ut så.


Nu har jag i alla fall suttit på motionscykeln varje dag i fyra dagar. Efter 4 minuter ungefär brukar det bli riktigt jobbigt och under de här dagarna har jag inte kunnat köra mycket mer än så. Jag känner hur det krampar mer och mer i hjärtat och jag är glad att jag vet vid det här laget när jag måste sluta. Men idag blev det också jobbigt efter 4-5 minuter men sen släppte det och blev enklare så jag kunde cykla i 10 minuter. Så skönt. Nu var det några veckor sen jag fixade 10 minuter sist och jag är glad att jag kommer tillbaka. Nu vill jag fortsätta fokusera på motionen så den kan få fortsätta förbättras lite långsamt. Allt eftersom kommer jag få mer ork också till annat. Och efter bebisen är ute kommer det förhoppningsvis finnas mycket mer ork. Fast också mer som den ska räcka till.

Nu ska jag gå och skära upp en tjälknöl. Tänk att mat man ägnar 15 timmar åt kan vara så busenkelt och kräva så lite jobb. =)

2 kommentarer:

ryskadockor sa...

Wow, duktig du är som tränar nu när du är gravid! :)
Mums, gott med tjälknöl! :) Måste också göra det när jag har nu så mycket ledig tid...
Ha en fin kväll!
Kram
//Lana

Pauline gravid v 33 sa...

Ja man har ju hört att höga hjärtljud ska tyda på en tjej men sen har jag kompisar som har haft höga men som fått killar. Så det ska bli kul o se vad det är för filur =)