2 torskfiléer
2 dl tinad blomkål
3 ägg
1,5 msk fiberhusk
1 msk olivolja
0,5 tsk dijonsenap
citronsaft
dill (fryst går bra)
vitpeppar
salt
t ex smör eller kokosolja till stekning
Lägg alla ingredienser utom dillen i en burk. Mixa och blanda därefter i dillen. Klicka ner fiskplättar i en varm stekpanna och stek på båda sidor tills de får fin färg. Servera med t ex lite färska grönsaker och gärna en klick hemmagjord majonäs.
2 kommentarer:
Men mums, vilka goda! Smaskig smakkombination, blomkål och fisk! :)
Sparar receptet! :)
Ha en underbar kväll!
kramar!
//Lana
Hur gott såg inte detta ut då!!
Ska testa ngn dag ..
Tack för kommentar på min blogg .. du har en trevlig blogg du med!!
Ha en fin julhelg!
:)
Skicka en kommentar