torsdag, oktober 15, 2015

Hur lång tid tar det?

Igår var jag, Martin och Knut en sväng till stan. Vi tog god tid på oss att åka hiss, efter att jag fått Knut att bli ledsen för att jag tryckte på hissknappen innan han. Sen tog vi god stund på oss att putsa våra skor i den här roliga puts-maskinen.


Och då menar jag verkligen en god stund. Det var nämligen hur roligt som helst. Och vi kunde ge det lite tid för Martin fastnade i ett telefonsamtal under tiden. Efter kanske 15 minuter fick Martin lyfta med sig Knut som inte alls tyckte han var klar med skoputsandet. Man kan undra - hur lång tid tar det att bli klar? Hade Knut varit nöjd efter 20 minuter, en halvtimme eller kanske hade han velat vara där i en timme innan det var klart? Svårt att veta, men helt klart tar vissa saker tid, innan man är klar. Och jag tror det kan vara ganska härligt när man ger sig själv tid att haka på i ett barns fascinerande upptäckande av vår värld och allt den har att bjuda på. Så många roliga och vackra saker vi annars bara går förbi.

Och jag fick ju tid på mig att ta selfies... :) Men jag putsade också mina skor länge och väl. Så särskilt effektiv var inte maskinen dock, så det kanske behövdes lång tid.

2 kommentarer:

Lilian Wahlqvist sa...

Så roligt att det finns möjlighet att putsa skorna även i vår moderna tid! Kram!

Theresia sa...

:) Kram!!