måndag, juni 19, 2006

Förkyld förmiddag

Det ligger illa till med regnskogen. Jag snyter bort den. Har en 20 cm hög trave med snorpapper på mitt nattduksbord. Det är resultatet från igår kväll. Det är något som är väldigt fel med att vara så här förkyld nu. Vill vara i solen, eller åtminstone orka tvätta mina fönster, som planerat.

Sommar är konstig tid. Inget är som det brukar. Vart är vardagen? Vart har vardagen varit det senaste året? =) Fast det är okej.

Har lite separationsångest. Förstår att det inte kommer gå att upprätthålla vardag i alla möjliga relationer hur länge som helst. Men det kanske heller inte är det som det här livet går ut på, trots allt. Bettan far till USA. Lisa far till Örebro. Ni andra är utspridda över hela landet för en tid. H&M far kanske till Tensta, fast det är okej. Och så är det det där med män, de som vi känner och de som vi inte känner men de som vi kommer lära känna. Ni kommer och ändrar på allt! Och det är väl okej, fast det gör lite ont. Här och nu måste vi offra det mesta, om vi vill släppa in de som behöver oss mer...

7 personer till Gotland v. 33. Det kommer bli så bra.

Inga kommentarer: