måndag, maj 05, 2008

Ultraljud igen

Idag har jag varit i Uppsala hos specialistmödravården. Har träffat läkare och gjort ultraljud. Det blev en lång dag. Tog sjukresebussen från Romberga vid 9.35 för att det var den enda bussen som skulle ta mig dit i tid till min tid vid 14.00. Fick komma hem till Johanna och Tomas och äta god lunch innan det var dags.

Enligt mätningarna på bebisen skulle jag vara i vecka 30 nu. Det stämmer precis, med verkligheten, så bebisen är precis som den ska, och jag trodde väl inget annat men det var skönt att få se och höra. Man såg mer nu, än förra gången. Såg näsan och läpparna väldigt tydligt, och fötterna, och fyra rum i hjärtat och andra saker. Den gnuggade sig i ansiktet med händerna emellanåt.

Annars sades det inte så mycket. De skulle prata med narkosläkare och höra om de vill träffa mig eller om de bara vill läsa min journal, ifall de kommer behöva söva ner mig i samband med förlossningen.

Inatt sov jag bara nån timme eller två så jag är väldigt trött. Längtar efter en natt med 8 timmars sömn. Det var länge sen.

Nu ska jag gå och hälsa på Annica, min gravidkompis, som precis kommit hem från Nicaragua. De bor några hundra meter bort så det är väldigt bekvämt!

Vi har förresten köpt ett skötbord! :)

1 kommentar:

Kristina sa...

Skönt att det gick bra idag!
Kramkramkramkramkram från alla granather :)